De Haagse Hofdame is, zoals alle hofdames, creatief (Academie van Beeldende Kunsten) en efficiënt (Academie van Bouwkunst).
Zij heeft een beschaafd huisdier, haar hond Iza, en een levenslange liefde voor planten.
De benodigde vakkennis verkreeg zij op de hoveniersopleiding aan het Wellant College, tijdens haar stage in het Von Gimborn Arboretum in Doorn en natuurlijk in de praktijk.De Haagse Hofdame is aangesloten bij
De Wilde Weelde, de vakvereniging van natuurvriendelijke ondernemers in het groen.

Caroline Wigleven
Lange Beestenmarkt 154
2512 EJ Den Haag
Telefoon: 06 48 56 80 97
info@haagsehofdame.nl

Recensies

 • De Haagse Hofdame heeft ons goed advies gegeven over onze grote stadstuin in Sittard.
  Ze deelt haar kennis ook graag tijdens het samenwerken met vrijwilligers in een oude tuin op een Haags Landgoed, waarbij zij zelf ook actief meewerkt.

  Enny Kleikamp van Leeuwen
 • Samenwerken met Caroline Wigleven, zowel bij vernieuwing van de tuin als onderhoud, is een groot plezier met een geweldig resultaat. Caroline luistert goed naar wensen, kijkt scherp en liefdevol naar de bestaande situatie en de nieuwe mogelijkheden. Ze geeft tevoren goed inzicht in de kosten van wat ze te bieden heeft in de voorbereidende fase en wat de uitvoering gaat kosten.
  Ik blijf haar zeker inschakelen bij het groot onderhoud van mijn tuin en geniet dagelijks van het resultaat. Alles bloeit uitbundiger dan ooit!

  Paula van Schaveren
 • De Haagse Hofdame is een fijn bedrijf. Je kunt ervan op aan en ze doet haar werk met zorgvuldigheid. Ook de samenwerking is fijn en schept mogelijkheden om samen met haar actief te blijven in je eigen tuin.

  mevrouw J. Luiken
Voor de nieuwsbrief kunt u zich opgeven door een e-mail te sturen naar info@haagsehofdame.nl