Advies en educatie

Met de hofdame uw tuin in

Wanneer u in uw tuin problemen tegenkomt die u graag op wilt lossen maar niet precies weet hoe, kunt u mij vragen om u te komen helpen.

Wilt u weten welke planten het er van nature goed zullen doen of heeft u snoeiadvies nodig?

U kunt van mij leren hoe u bijvoorbeeld de verzorging van uw rozen, het snoeien van fruitbomen of het onderhoud van uw tuin op ecologische wijze zelf kunt doen. Ook kan ik helpen bij de verandering van uw tuin naar een insecten- en vogelvriendelijke tuin

Samen planten, spitten, praten, zaaien en snoeien. Met plezier en enthousiasme buiten, uw handen worden vuil en uw geest helder. Een groenere therapie is er niet. Maak een afspraak met mij en ga op ontdekkingsreis door uw tuin, vergroot uw kennis, laat uw gedachten opbloeien en creëer uw eigen Hof van Eden…

Begeleiding gemeenschappelijke tuinen

U kunt mij ook tegenkomen in tuinen waar veel mensen gebruik van maken. Bijvoorbeeld een gemeenschappelijke tuin bij een woongebouw of een wijktuin die door vrijwilligers onderhouden wordt.

Eenmalig advies

Wanneer u specifieke vragen hebt, of problemen in uw tuin tegenkomt, kunt u een afspraak met mij maken om bij u langs te komen om samen een oplossing te bespreken.

U kunt hierbij denken aan een advies over een moeilijke plek in de tuin, wat voor planten er van nature goed zullen groeien, hoe de bodem te verzorgen, een geleidelijke verandering naar een insecten- en vogelvriendelijke tuin, of een snoeiadvies.
Een adviesgesprek duurt anderhalf uur.